privacy verklaring

lees hier alles over uw gegevens die bij Bij Woef bekend zijn


IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Bij Woef worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Bij Woef gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. 
Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS 

Bij Woef maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Bij Woef bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Bij Woef te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bij Woef heeft hier geen invloed op. Bij Woef heeft Google geen toestemming gegeven om via Bij Woef verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering aanvragen met behulp van het contactformulier. Bij Woef zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 

PERSOONSGEGEVENS

De gegevens van klanten die noodzakelijk zijn voor het verlenen van de dienst(en) door Bij Woef, worden zowel op papieren klantenkaarten als elektronisch (pc, gsm, tablet) opgeslagen. De gegevens die over u door Bij Woef worden opgeslagen, zijn:
- Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s), e-mailadres(sen), betaalgegevens
- Naam hond


Mobirise
Adres

Kerkhofweg 5
4761 ER Zevenbergen

Contact

Email: linda@bij-woef.nl
Tel:  0168-330065
Whatsapp: 06-15514735

Built with ‌

Web Builder Software